КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Дата: 31.12.2017 14:49
Кількість переглядів: 852

Дорогі жителі громади!
Широсердечно вітаю вас всіх із святами, що зігрівають наші серця родинним теплом - Новим Роком та Різдвом Христовим!!!

Хай в Новому році збудуться всі наші з вами задуми а сам 2018 рік - стане роком реальних змін на краще та покращення добробуту всієї громади.

Не буду лукавити, та попереджу всіх, - що попереду у нас плідні трудові будні, реалізація нових проектів громади, що стануть запорукою благополуччя та процвітання, покращення життя населення нашої громади!!! Адже лише разом у досягненні спільної мети - ми отримаємо процвітаючу громаду!

Підсумовуючи 2017 рік, варто щиро подякувати депутатам селищної ради, членам виконкому, керівникам структурних підрозділів селищної ради Клеваня та Оржева, всім, хто брав активну участь у власне створенні громади. Нам вдалося реалізувати не малу кількість вдалих проектів, та впевнений, ще більше реалізуємо в 2018 році з вашою допомогою та підтримкою.

Тому, хай прийдешній рік принесе перш за все нам мир, родинний затишок, добро та благополуччя. Нам, нашій країні, кожній родині! Віру і надію у день прийдешній. Щастя Вам у помислах і діях Ваших, та успіхів у праці!

З Новим Роком та Різдвом Христовим!
Щоб дух Нового року приніс Вам відчуття казки, 
а Різдво подарувало віру в чудеса!
Вам і Вашим рідним - миру, щастя і добра!




https://www.unian.ua/society/2324821-nastae-rik-jovtoji-zemlyanoji-sobaki-traditsiji-ta-poradi-yak-zustriti-2018-iy-video.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано