КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Для учасників АТО, котрі проходять реабілітацію в госпіталі у селищі Клевань, провели спортивні змагання

Дата: 31.03.2018 13:14
Кількість переглядів: 703

21 військовослужбовець взяли участь у змаганнях з шашок, тенісу настільного та більярду. Переможців та призерів нагородили грамотами та медалями. 


Фото без опису



Організували захід спільно обласний госпіталь і регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» у рамках програми реабілітації учасників АТО.

Керівник обласного госпіталю Андрій Бурачик та начальник «Інваспорту» Андрій Демчук наголосили на важливості проведення таких заходів задля реабілітації військовослужбовців, котрі отримали важкі травми.
Нагадаємо, Центр реабілітації наслідків нейротравм у госпіталі запрацював три місяці тому. Заклад передбачений для учасників АТО з наслідками після важких черепно-мозкових та спинальних травм, що потребують довготривалого лікування та реабілітації. З ними працює висококваліфікований медперсонал. Для цього використовують найсучасніше фізіотерапевтичне та реабілітаційне обладнання та багатофункціональні процедурні кабінети. Допомагають бійцям психологи та реабілітологи. Адже, Центр – це не тільки лікарня, а й місце, де військовослужбовці можуть відновити свої сили та набратися позитивних емоцій.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


За матеріалами rv.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано