КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

УВАГА - Проведення громадських слухань

Дата: 09.08.2018 19:04
Кількість переглядів: 1485

Всім жителям громади:

Нижче подана інформація щодо громадських обговорень по питанню "КОЛОР С.І.М."

Фото без опису

У відповідності до ст. 13 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 4 та п. 7 постанови Кабінету Міністрів України від 13.03.2002 № 302 “Про затвердження Порядку проведення та оплати робіт, пов’язаних з видачею дозволів на викиди забруднюючих речовин у атмосферне повітря стаціонарними джерелами, обліку підприємств, установ, організацій та громадян-суб’єктів підприємницької діяльності, які отримали такі дозволи” (зі змінами), враховуючи звернення директора ТзОВ «КОЛОР С.І.М.» від 06 серпня 2018 року до Клеванської селищної ради про проведення громадських слухань щодо наміру отримання зазначеним товариством «Дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря» 20 серпня 2018 року о 17.00 годині в приміщенні Будинку культури смт. Клевань за адресою смт. Клевань, вул. Тиха, буд. № 16, відбудуться громадські слухання по питанню обговорення наміру отримання ТзОВ «Колор С.І.М.» «Дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря».

Організатор громадського обговорення – Клеванська селищна рада. Відповідальний за проведення громадських слухань – ТзОВ «Колор С.І.М.».

Реєстрація учасників громадських слухань та акредитація представників засобів масової інформації розпочинається о 16:00 годині 20 серпня 2018 року за місцем проведення громадських слухань.

Ознайомлення з матеріалами на тему громадських слухань буде здійснюватись за адресою ТзОВ «Колор С.І.М.» смт. Клевань, вул. Центральна, 38 у робочі дні з 9.00 год. до 12.00 год.

Пропозиції (зауваження) пропонується подавати письмово до 17. 08. 2018 року за адресою: 35312, смт. Клевань, вул. І. Франка, 20, Клеванська селищна рада, або на електронну пошту klevanska_rada@ukr.net.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядатимуться.


Виконавчий комітет Клеванської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано