КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Привітання селищного голови з Днем Прапора та 27-тою річницею Незалежності України

Дата: 23.08.2018 10:52
Кількість переглядів: 1199

Шановна громадо!

Від щирого серця вітаю всіх вас з Днем Прапора, та черговою річницею Незалежності України!

Фото без опису

Спільною перемогою багатьох поколінь українців, які боролися й гинули за нашу національну ідентичність і державну самостійність ми маємо власний колір на політичній карті світу.

27 років тому ми обрали собі самостійне майбутнє і це було правильне рішення!

Свято Незалежності для нас, українців є одним із найважливіших, при тому, що Війна за Незалежність України все ще триває. Вічна пам”ять Героям, які полягли в боях за вільну, Незалежну Україну.

В минулому році ми, жителі селищ Оржева та Клеваня, обє`днались в одну громаду. І тепер ми маємо унікальну можливість самим будувати життя нашої громади і наше майбутнє, а отже і майбутнє всієї України.

Ми — одна сім”я, одна громада.  

Ми будемо тримати наші вулиці чистими, ігрові майданчики цілими, мати думку громади - одностайну..

Тепер ми РАЗОМ будемо створювати комфорт в наших селищах для себе та наших дітей.

Я вірю, що наша громада стане квітучою, і всі трудолюбиві люди будуть жити заможно. Що наша молодь буде вести здоровий спосіб життя, займатись спортом та приймати активну участь у розбудові громади. Вірю що ми перестанемо заздрити та сваритись, а будемо насолоджуватись достойним життям та спілкуванням один з одним. Вірю що освіта та медицина в нашій громаді буде на високому рівні, а комфорт життя буде постійно зростати. Але для всього цього нам потрібно працювати разом в одному напрямку. В напрямку розбудови нашої громади, краю та всієї України!

Бажаю всім вам, дорогі моєму серцю, жителі громади, щоб ваше здоров”я було міцним і ні одна хвороба не наближалась до вашої оселі. Щоб на ваших столах завжди був хліб і до хліба. Щоб ви кохали і були коханими. Щоб вас поважали діти і онуки і були вам вдячні, бо ви цього варті. Бажаю щоб мир Божий був у вашому серці і щоб радість витісняла смуток і біль. І саме головне — щоб був мир в нашій Україні.


З повагою,

селищний голова Д.Жовтянський


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано