КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Оприлюднення проекту регуляторного акта

Дата: 03.12.2018 16:16
Кількість переглядів: 615

Повідомлення про оприлюднення проекту

регуляторного акта

Клеванської селищної ради

 Фото без опису

Відповідно до ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, Клеванська селищна рада оприлюднює проект рішення «Про погодження проекту регуляторного акту «Положення про громадські слухання на території Клеванської селищної ради», проект Положення про громадські слухання на території Клеванської селищної ради, пояснювальну записку до проекту рішення «Про погодження проекту регуляторного акту «Положення про громадські слухання на території Клеванської селищної ради» депутата селищної ради Громова Д.В. та додаток до пояснювальної записки - Аналіз регуляторного впливу регуляторного акту – рішення селищної ради «Про погодження проекту регуляторного акту «Положення про громадські слухання на території Клеванської селищної ради».

З повним текстом проекту регуляторного акта та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися щоденно (з 8.00 год. до 17.00 год., перерва з 13.00 год. до 14.00 год., крім вихідних) на дошці оголошень Клеванської селищної ради за адресою смт. Клевань, вул. І. Франка, 20, а також на сайті Клеванської селищної  ради з 03 грудня 2018 року.

Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб до проекту рішення Клеванської селищної ради прийматимуться протягом двох місяців з дати опублікування.


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано