КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Про надання платних послуг закладами культури Клеванської селищної ради

Дата: 25.02.2019 10:37
Кількість переглядів: 625

ОНОВЛЕНО


Повідомлення 

про  оприлюднення  проекту  регуляторного  акта – проекту рішення селищної ради «Про затвердження Положення про надання платних послуг закладами культури Клеванської селищної ради та встановлення тарифів на платні послуги» та аналізу регуляторного впливу

 Фото без опису


Метою даного проекту рішення  є забезпечення прав і законних інтересів громадян  та  збільшення надходження на спец. рахунок  закладів культури.


Проект даного рішення підготовлено згідно статей 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 грудня 2011 року № 1271 «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися закладами культури, заснованими на державній та комунальній формі власності».


З метою одержання  зауважень та пропозицій, електронну версію проекту регуляторного акту та, відповідно, аналізу регуляторного впливу розміщено в мережі Інтернет на офіційному сайті Клеванської селищної ради на сторінці, за адресою klevanska.gromada.org.ua, також повний текст проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу розміщено на інформаційному стенді Клеванської  селищної ради за адресою: смт. Клевань, вул І. Франка, 20, та у газеті «Слово і час».

Зауваження  та пропозиції  в  письмовій  формі  приймаються  виконавчим  комітетом Клеванської селищної  ради  протягом  місяця  з  дня  оприлюднення  проекту  рішення  та аналізу впливу регуляторного акта за  поштовою  адресою: вул. І. Франка, 20, смт Клевань. 


Селищний голова:  Д. Жовтянський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано