КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Подяка громади депутату Вознюку Ю.В.

Дата: 16.06.2019 12:44
Кількість переглядів: 2713

Виконавчий комітет Клеванської селищної ради висловлює подяку Народному депутату України Юрій Вознюк за активну життєву позицію, високий професіоналізм у справі реалізації державної політики з реформування адміністративної системи, вагомий особистий внесок у розвиток інфраструктури регіону.

Особливо варто відзначити піклування про нашу громаду не лише в період передвиборчої агітації, а і протягом всієї каденції народного депутата, постійну турботу про стан справ у громаді, про необхідність можливої допомоги у вирішенні тих чи інших нагальних місцевих питань та проблем, і, звісно, постійне відвідування майже всіх культурно-масових заходів.

Так, за роки депутатської діяльності Юрій Вознюк залучено значні кошти на соціально – економічний розвиток Клеванської селищної ради ОТГ в цілому та селищ Оржів та Клевань конкретно.

Наприклад, лише завдяки клопотанню та субвенції депутата Юрій Вознюк нарешті у 2019 році відкрився та запрацював дитячий садок на 150 місць у селищі Оржів. Довгобуд, що більше десятка років не вдавалося завершити, тепер радує діточок та батьків. Та не тільки цим радіють малі мешканці нашої громади. Значна кількість дитячих майданчиків, встановлених на території громади, також є результатом небайдужого ставлення народного депутата Юрій Вознюк до малечі обох селищ. Сюди можна віднести і видачу сертифікатів на придбання музичного обладнання під час проведення культурно-масових заходів, за участю дитячих мистецьких колективів. Також варто зазначити в цьому плані і опікування Юрієм Володимировичем інклюзивною освітою через допомогу в отриманні інклюзивного обладнання для КЗ «Клеванський ІРЦ».

Окрему подяку варто висловити і за встановлення нових та облаштування існуючих зупинок транспорту, фінансову допомогу для укладання бруківкою пішохідних доріжок в центрі селища Оржів.

Всі жителі громади висловлюють вдячність Громадська приймальня народного депутата України Юрія Вознюка за особистий прийом народним депутатом, допомогу у вирішенні власних питань/проблем та адресну матеріальну допомогу.

Ми повсякчас відчуваємо всебічну підтримку, отримуємо дієву допомогу від Юрій Вознюк та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю в розбудові території громади!

Дякуємо за небайдужість, за увагу до проблем мешканців нашої громади, за дієвий відклик на всі наші прохання!

Бажаємо успіхів у всіх Ваших справах!

Клеванська ОТГ – з Вами, Юрій Вознюк!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано