КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Відкриття «Центру надання адміністративних послуг» Клеванської селищної ради

Дата: 07.05.2021 14:50
Кількість переглядів: 1368

7 травня відбулося урочисте відкриття «Центру надання адміністративних послуг» Клеванської селищної ради.

Фото без опису

 У заході взяли участь: керівництво Клеванської селищної ради, заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Іванна Смачило, голова Рівненської районної державної адміністрації Олександр Коваль, депутати Рівненської обласної ради,  депутати селищної ради, мешканці селища.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

«Для нашої громади – це важлива подія, тому що  створення Центру надання адміністративних послуг підвищує доступність та ефективність надання послуг мешканцям. Щиро дякую кожному  хто долучився до створення центру.  Ще у 2019 році Клеванська селищна рада успішно скористалась можливістю стати учасником впровадження Програми «U-LEAD з Європою» з метою отримання інституційної і матеріальної допомоги для створення центру надання адміністративних послуг. Наша громада досить велика, майже 14 тис. мешканців тепер зможуть скористатись якісними послугами» - у своєму вітальному слові зазначила Клеванський селищний голова Галина Кидун.

Фото без опису

Більш детально про функціонування Центру надання адміністративних послуг, присутнім розповів начальник відділу Ігор Гусліcтий: «ЦНАП Клеванської селищної ради створений з метою забезпечення громади якісними адміністративними послугами: реєстрації нерухомості, реєстрації бізнесу, надання відомостей з Державного земельного кадастру, оформлення субсидій, допомоги, отримання довідок та ін.. Окрім основного офісу в смт Клевань, щедва представництва функціонує  в селищі Оржів  та в селі  Жобрин. Варто зазначити, що кількість наданих послуг з 2019 року  збільшилась майже втричі. Всі працівники ЦНАПУ пройшли навчання і отримали відповідні  сертифікати та готові надавати якісні послуги мешканцям громади».

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано