КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

У Рівному зловмисники скоїли розбійний напад: у поліцейських області проходять спеціальні навчання

Дата: 19.05.2021 11:27
Кількість переглядів: 870

За легендою сьогодні, 19 травня, близько 07:10 двоє невідомих осіб зі зброєю на вулиці Млинівській в обласному центрі заволоділи сумкою чоловіка, в якій знаходились грошові кошти в сумі 100 тисяч доларів США. Під час нападу потерпілого було поранено.

Фото без опису

Для встановлення місця перебування нападників та їх затримання залучені усі силові підрозділи МВС. Введено спеціальну поліцейську операцію.

Фото без опису

Метою поліцейських навчань є відпрацювання алгоритму та перевірка злагодженості дій усіх підрозділів поліції під час вчинення тяжких чи особливо тяжких злочинів, захоплення заручників чи будівель.

Фото без описуФото без опису

Просимо жителів області з розумінням поставитися до незручностей та обмежень, які виникатимуть під час проведення вказаних заходів.

Фото без описуФото без опису

 Зловмисники можуть пересуватися на даному транспортному засобі. При виявленні повідомлення за номером телефону 0973422980 або 102.

Фото без опису

Фото без опису

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua/news/do-uvagi/u-rivnomu-zlovmisniki-skojili-rozbijnij-napad-u-policzejskix-oblasti-proxodyat-speczialni-navchannya/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано