КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

З Днем знань!!!

Дата: 01.09.2021 23:49
Кількість переглядів: 2074

Сьогодні на території Клеванської громади пролунав Перший дзвоник, на якому звучали сердечні вітання від керівників закладів освіти з початком нового навчального року та побажання усім школярам міцного здоров’я, сил, наснаги у навчанні!

Знакова та надзвичайно радісна подія відбулась у селі Жобрин, адже двері школярам відчинила нова сучасна школа, що завершена в рамках Національної програми Президента України "Велике будівництво", на яку так довго чекало не одне покоління випускників.

Привітати учасників освітнього процесу опорного закладу "Жобринський ліцей" з початком нового навчального року завітали депутати Верховної Ради України, Рівненської обласної ради, керівництво Клеванської громади, Рівненської РДА та представник управління освіти і науки Рівненської ОДА.

Гості першачкам побажали впевненого старту, вірних друзів, захоплюючих подорожей в країну знань, а випускникам – хорошої підготовки та впевненості перед дорослим життям.

Приємно було бачити щасливі очі дітей, вчителів, батьків, адже сьогодні їхня така довгождана мрія здійснилася.

До відома, наразі завершена І черга будівництва даної школи. ІІ черга запланована на 2022-2023 роки та передбачає будівництво стадіону, харчоблоку, спортивного залу, кабінетів трудового навчання та інформатики.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано