КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

30 вересня - День усиновлення!

Дата: 30.09.2021 10:24
Кількість переглядів: 1785

Доброта і любов головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам'ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківського піклування. Діти найдорожче багатство кожної людини. Заради їхнього щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. У дітях щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду.

Фото без опису

 В Україні щорічно 30 вересня відзначається День усиновлення свято України, яке щороку співпадає із днем  християнського Свята Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії.

Усиновлення це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами і обов'язково надбаннями і дитини і дорослого. І тому саме напередодні такого свята хочеться від щирого серця привітати тих відважних батьків, які здійснили цей відповідальний крок і взяли дитину у свою родину, побажати їм розуміння, доброти, терпіння та здоров'я. Адже бути батьками це один із найважливіших обов'язків, який доводиться виконувати у житті, але водночас цікавий та гідний старань.

 

З повагою,

Служба у справах дітей Клеванської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано