КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади Директора КЗ «Центру Культури та дозвілля» Клеванської селищної ради

Дата: 13.10.2021 11:34
Кількість переглядів: 1047

Відповідно до ст.ст. 211–215 Закону України «Про культуру», відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Клеванської селищної ради Рівненського району Рівненської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Центр культури та дозвілля Клеванської селищної ради.

Повне найменування: 

КЗ «Центр культури та дозвілля» Клеванської селищної ради

 Місцезнаходження:

35312, смт. Клевань, вул. Тиха,16.

Найменування посади:

директор Центру культури та дозвілля Клеванської селищної ради

Вимоги до кандидата:

вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Перелік документів для участі у конкурсі:

-  заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копія документа, що посвідчує особу (паспорта),

- копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми;

- програми розвитку відповідних закладів культури на один і п’ять років.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі можуть подати інші документи, які підтверджуватимуть їх професійні та/або моральні якості.

Кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі;

Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення, з 13.10.2021 року по 12.11.2021 року включно за адресою: вулиця Заводська, 5, смт Оржів, Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Клеванської селищної ради Рівненського району Рівненської області.

Дата і місце проведення конкурсного відбору:

Учасникам конкурсу про дату та місце проведення конкурсу буде повідомлено додатково.

Етапи проведення конкурсу:

    • прийняття рішення про оголошення конкурсу;
    • оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору в офіційних засобах масової інформації відповідної адміністративно-територіальної одиниці;
    • прийом документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсному відборі;
    • попередній розгляд поданих документів на відповідність встановленим законодавством вимогам;
    • затвердження складу конкурсної  комісії;
    • проведення співбесіди та визначення її результатів;
    • розгляд програми розвитку закладу культури на один та п’ять років; 
    • визначення переможця конкурсного відбору;
    • оприлюднення результатів конкурсу.

 

До відома:

Кандидата на посаду керівника закладу визначає конкурсна комісія за результатами відкритого публічного конкурсного відбору, обов’язковою умовою якого є публічна презентація кандидатами на посаду керівника закладу проектів програм розвитку закладу на один і п’ять років. Конкурсна комісія складається з дев’яти членів. По три кандидатури до складу конкурсних комісій подають члени трудового колективу відповідного закладу культури, громадські організації, що здійснюють діяльність у сфері культури відповідного функціонального спрямування, та відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Клеванської селищної ради. Формування персонального складу конкурсних комісій триватиме  протягом 30 днів з дня опублікування оголошення.

 

Прізвище та ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі.

Міцевич Тетяна Адамівна - провідний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Клеванської селищної ради (тел. 27-41-53), електронна пошта: osvita.klevan@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано