КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

За 12 місяців 2021 року на території Клеванської громади зареєстровано 17 пожеж

Дата: 14.01.2022 08:56
Кількість переглядів: 824

За 12 місяців 2021 року на території Клеванської громади зареєстровано 17 пожеж. Як свідчить сумна статистика, в зимовий період кількість пожеж різко зростає. Основними причинами виникнення пожеж у оселях людей в даний період є порушення правил влаштування та експлуатації пічного опалення та електропобутових приладів.

Фото без опису

Фото без опису

         На виконання розпорядження голови Рівненської ОДА від 17 лютого 2014 року № 60 «Про затвердження  заходів щодо запобігання  пожежам у житловому секторі та підвищення рівня знань населення правил пожежної безпеки», з метою навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті та громадських місцях, 12 січня 2022 року працівником Клеванської селищної ради спільно з представниками ДПРЧ-4 ДПРЗ-3 ГУ ДСНС України у Рівненській області на території смт Клевань була проведена пожежно-профілактична робота з жителями селища.

Фото без описуФото без опису

         Зокрема, проведеною пожежно-профілактичною роботою було охоплено частину жителів приватних житлових будинків та працівників закладів побутового обслуговування населення (перукарня, ремонтна майстерня, магазин), які знаходяться в районі вулиць Козацька, Залізнична,  Центральна.  Для щоденної візуалізації правил пожежної безпеки та нагадування про безпеку життя, жителям селища були вручені інформаційні пам’ятки щодо запобігання отруєнню чадним газом, електробезпеки в побуті та іншу протипожежну тематику.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

         Слід пам’ятати, що пожежу легше попередити, ніж ліквідувати.

Пам’ятайте! Сумлінне дотримання правил пожежної безпеки під час опалювального періоду – запорука збереження життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано