КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

До відома громадян, які перебувають в СЖО

Дата: 21.02.2022 09:11
Кількість переглядів: 224

Фото без описуДоводимо до відома громадян, що при комунальному закладі «Рівненський обласний соціальний гуртожиток» Рівненської обласної ради функціонує відділення матері та дитини.

Проживати там на безоплатній основі  можуть жінки з сьомого місяця вагітності та матері із однією дитиною віком від народження і до виповнення дітям півтора року, які опинилися в складних життєвих обставинах: не мають власного житла, фінансової підтримки, самі виховують дітей тощо.

Відділення має житлові, ігрову та побутову кімнати, санвузол, оснащені побутовою технікою та необхідним інвентарем, предметами домашнього вжитку для мам та дітей. Про мам та діток дбають психолог та медична сестра.
Для мам передбачене щоденне харчування
Про наявність жінок, які відповідають даним категоріям, просимо повідомляти в Службу у справах дітей Клеванської селищної ради.

Для отримання більш детальної інформації про умови зарахування до відділення матері та дитини можна звертатися за адресою: смт. Клевань, вул. І. Франка, 20, каб.23 Служба у справах дітей Клеванської селищної ради, моб. т. 0680296605
      


 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано