КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

ПРО ДОБРОВІЛЬНІ ФОРМУВАННЯ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ НА ТЕРИТОРІЇ КЛЕВАНСЬКОЇ ТГ

Дата: 04.05.2022 15:40
Кількість переглядів: 474

У зв’язку із актом збройної агресії Російською Федерацією проти України та ймовірність виникнення  потреби у виконанні великого обсягу аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт в населених пунктах, які  можуть постраждати під час воєнних дій, Клеванською селищною радою створюється добровільне формування цивільного захисту. Дане формування необхідне для проведення робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території громади.

Фото без опису

Добровільне формування цивільного захисту є тимчасовим добровільним об’єднанням громадян, що утворюється під час загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій для виконання допоміжних робіт. До складу добровільних формувань цивільного захисту на добровільних засадах включаються громадяни України, які за станом здоров’я придатні до військової служби та не досягли граничного віку перебування військовозобов’язаних у запасі другого розряду. Діяльність добровільних формувань цивільного захисту після завершення виконання ними допоміжних робіт припиняється за рішенням органу, що утворив таке формування.

Всі мешканці громади, які мають бажання вступити в добровільні формування цивільного захисту, можуть заповнити анкету, яка знаходиться за посиланням Я прагну стати добровольцем (натисніть для звантаження)

 Або звертатися за інформацією до Клеванської селищної ради. Контактна особа Квятковський Михайло Павлович тел.+38 067 363 53 69.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано