КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

До уваги особам з інвалідністю, які постраждали від російської агресії та тимчасово проживають в Рівненській області

Дата: 25.05.2022 14:18
Кількість переглядів: 205

Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України  та  Програми  розвитку  ООН в Україні  за фінансової підтримки  Швеції створено платформу  єДопомога з метою забезпечення нагальних проблем громадян, які постраждали від російської агресії та надання адресної гуманітарної допомоги особам з інвалідністю, регіональним переселенцям  та біженцям – особам  з інвалідністю,  які  тимчасово переселилися у Рівненську область.

Фото без опису

На вказаній платформі можна залишити заявку на отримання гуманітарної допомоги: продукти харчування, засоби гігієни, ліки, побутові речі, одяг та скористатися різними видами соціальних послуг.

Зареєструватися на платформі єДопомога http://edopomoga.gov.ua можна за посиланням http://social.edopomoga.gov.ua/#about, в рубриці «Отримати допомогу», особа з інвалідністю заповнює заявку на отримання допомоги та обирає необхідні види допомоги у сформованому кабінеті. Після сформованої та відправленої заявки очікує гуманітарну допомогу від обраного особою з інвалідність благодійника.

??????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано