КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

На території громади проведений профілактичний рейд

Дата: 18.07.2022 15:54
Кількість переглядів: 240

Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи Служби у справах дітей Клеванської селищної ради, метою якої є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння у нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.

Спеціалістами Служби у справах дітей Клеванської селищної ради  спільно з старшим інспектором з ювенальної превенції Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області Наталією Марчук та поліцейськими офіцерами Клеванської громади, систематично проводяться профілактичні рейди.

Так, 15 липня  проведено профілактичний рейд, у ході якого здійснено обстеження матеріально - побутових умов проживання 5 родин, в яких виховується 13 дітей. За результатами рейдового заходу складено відповідні акти. З батьками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, батьків запрошено до Служби у справах дітей Клеванської селищної ради для надання відповідних консультацій та проведення подальшої профілактичної роботи.

Служба у справах дітей Клеванської селищної ради звертає увагу, що саме батьки  несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.

Фото без опису
Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано