КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Проведення рейду

Дата: 24.03.2023 15:44
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи Служби у справах дітей Клеванської селищної ради, метою якої є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння у нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.

Служба у справах дітей Клеванської селищної ради,  спільно з КЗ «Центр надання соціальних послуг» Клеванської селищної ради, старшим інспектором з ювенальної превенції Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області – Наталією Марчук, поліцейським офіцером Клеванської громади – Віктором Будніком, 23 березня 2023 року провели профілактичний рейд, у ході якого здійснено обстеження матеріально - побутових умов проживання 6 родин, в яких виховується 14 дітей. За результатами рейдового заходу складено відповідні акти. З батьками дітей проведено роз’яснювально - профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях.

Служба у справах дітей Клеванської селищної ради попередила батьків, про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано