КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Проведення профілактичного рейду на території громади

Дата: 03.08.2023 16:47
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

 Служба у справах дітей Клеванської селищної ради спільно з КЗ «Центр надання соціальних послуг» Клеванської селищної ради», поліцейським офіцером громади та старшим інспектором ювенальної превенції Рівненського району 03 серпня 2023 року, з метою попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, попередження правопорушень серед неповнолітніх, створення належних умов для забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї, а також підтримки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та захисту прав дітей у таких сім’ях, провели профілактичний рейд.

У ході рейду було здійснено обстеження матеріально - побутових умов проживання родин, в яких виховуються діти.

За результатами рейдового заходу складено відповідні акти. З батьками дітей проведено роз’яснювально - профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у будинках.

Як свідчить практика, постійні рейдові заходи дають позитивні результати. Батьки, знаючи, що перебувають під особливим контролем і що долею їх дітей постійно цікавляться, стають більш відповідальними, намагаються створити належні умови для проживання, виховання та розвитку дітей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано