КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Ось і розпочався новий навчальний рік

Дата: 01.09.2023 09:19
Кількість переглядів: 86

Служба у справах дітей Клеванської селищної ради нагадує діткам правила поведінки на вулиці та в побуті, аби убезпечити їх від непоправних помилок👉

Фото без опису

📢 Якщо лунає повітряна тривога, чітко виконуй вказівки дорослих, вчителів, швидко та без паніки пройди в укриття. Якщо поряд немає укриття, то від потенційної небезпеки (місце влучання снаряда) тебе має відділяти щонайменше дві стіни. Не ігноруй сигнали тривоги.

🚦Дотримуйся правил дорожнього руху. Переходь дорогу лише в дозволених місцях, будь ✨видимим в темну пору доби або за умови недостатньої видимості (дощ, туман). Під час їзди на транспорті використовуй захисне спорядження та не здійснюй небезпечних маневрів.

🤬Булінг — це агресивна і вкрай неприємна поведінка однієї дитини (або групи дітей) щодо іншої дитини, що супроводжується постійним фізичним і психологічним тиском. Завжди повідомляй про випадки булінгу вчителю, або тому, кому ти довіряєш.

🥸 Незнайомі люди потенційно небезпечні. Не розмовляй, не розказуй про себе, не допомагай, не приймай подарунки від незнайомців. Якщо відчуваєш небезпеку — рухайся в людне місце, кричи про допомогу.

💣 Не чіпай залишені предмети на вулиці або у громадських місцях. Небезпечними можуть бути навіть іграшки. Не користуйся поблизу підозрілого предмета телефоном. Негайно повідом про виявлення підозрілого предмета за телефоном 101 або 102.

📲 Розповідай батькам про те, що тебе турбує в інтернеті. Не переходь на сайти, які не призначені для перегляду дітьми. Не давай ніякої особистої інформації, не надсилай свої фото незнайомцям. Не відповідай на пропозиції, через які тобі соромно.

Дотримуйся цих правил і будеш в безпеці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано