КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

УВАГА!!! Програма надання одноразової матеріальної допомоги мобілізованим військовослужбовцям

Дата: 02.11.2023 08:50
Кількість переглядів: 2451

Відповідно до Програми підтримки військовослужбовців, призваних на військовуслужбу під час мобілізації до лав Збройних сил України та інших військових формувань для захисту України від збройної агресії російської федерації на 2023 рік, надається одноразова матеріальна допомога в сумі 5000,00 грн.

Фото без опису

У 2024 році дія Програми надання одноразової матеріальної допомоги мобілізованим військовослужбовцям буде продовжена.

Одноразова матеріальна допомога надається на підставі особистої заяви військовослужбовця, письмової згоди на збір та обробку інформації про персональні дані на ім’я селищного голови.

Допомога надається військовослужбовцям, які на момент призвання на військову службу під час мобілізації були зареєстровані на території Клеванської громади.

Для отримання допомоги заявник додає до заяви наступні документи:

  • копію паспорта у формі книжечки (1, 2 сторінки та сторінки з відміткою про місце реєстрації) aбo копія паспорта у формі пластикової картки типу ID-1 (лицьового та зворотного боку) з витягом про місце реєстрації військовослужбовця;
  • копію реєстраційного номеру облікової картки платника податків (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний контролюючий орган i мають відмітку у паспорті, подається копія сторінки паспорта з відповідною відміткою) військовослужбовця;
  • довідку з   підрозділу   територіального   центру   комплектування   та соціальної підтримки, про те, що громадянин є дійсно мобілізованим відповідно до указу Президента України/документ, що свідчить про укладення громадянином контракту про службу в ЗСУ/копію військового квитка з відміткою про мобілізацію або інший підтверджуючий документ про мобілізацію до лав ЗСУ або інших військових формувань;
  • виписку (копію виписки) з рахунку військовослужбовця із реквізитами банківської установи для перерахування коштів (Приватбанк або Ощадбанк).

Прийом заяв на отримання допомоги прийматиме відділ соціального захисту та охорони здоров'я населення в приміщеннях селищної ради, а саме:

- смт.Клевань, вул.Івана Франка, 20 (щоденно з 08.20год. до 17.15год., п'ятниця з 08.20год. до 16.00год., обідня перерва з 13.20 до 14.00год.);

- смт.Оржів, вул. Заводська, 5 (щоденно з 08.00год. – 17.15год., п'ятниця з 08.00год. до 16.00год.  обідня перерва з 13.00год. – 14.00год.)

- с.Жобрин, вул. Центральна, 7 (щоденно з 08.00год. до 17.15год., п'ятниця з 08.00год. до 16.00год.обідня перерва з 13.00 до 14.00год.)

Зразок заяви за посиланням:

ПОСИЛАННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано