КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

У Києві відбувся Всеукраїнський форум Рад ВПО

Дата: 10.11.2023 18:52
Кількість переглядів: 72

У м. Києві відбувається Великий форум Рад ВПО за участі представників/ць центральних органів виконавчої влади, Рад ВПО різного рівня з усієї України, обласних військових адміністрацій, місцевих органів державної влади та органів місцевого самоврядування, неурядових громадських організацій, міжнародних організацій.

Форум організований за ініціативи Мінреінтеграції у співпраці з Благодійним фондом «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за підтримки УВКБ ООН та IREX.

До участі в форумі долучилися представники відділу соціального захисту населення та охорони здоров'я населення Клеванської селищної ради та Ради з питань внутрішньо  та переміщених осіб при виконавчому комітеті Клеванської селищної ради.

Проведення Форуму здійснювалося під головуванням Віце-прем’єр-міністерки України — Міністерки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України -  Ірини Верещук. Форум має на меті сформувати спільне бачення представників держави, місцевого самоврядування, Рад ВПО, міжнародних організацій та неурядових організацій щодо ролі Рад ВПО в інтеграції внутрішньо переміщених осіб, залученні переселенців до обговорення проєктів відновлення і розвитку громад.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано