КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Вітання селищного голови з Днем Волонтера!

Дата: 05.12.2023 10:44
Кількість переглядів: 103

 

Фото без опису

🫶Дорогі волонтери та небайдужі люди!

🇺🇦 5 грудня Україна та весь світ відзначають Міжнародний день волонтера – свято людей, які безкорисливо простягають руку допомоги ближньому, які піклуючись про щастя іншого, знаходить своє власне. Вони займаються діяльністю на користь суспільства, охоплюють своєю діяльністю різні сфери життя, мають активну життєву позицію, зацікавлені у допомозі іншим та бажають змінити все на краще. Це відкриті і добрі люди, для яких доброчинність – невід’ємна частина їх життя.

👨‍👩‍👧‍👦 Жителі нашої громади також не залишаються осторонь проблем потребуючих. Впевнена, що кожен мешканець вніс хоча б часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету - допомогу людям, які цього потребують.

🥰 Висловлюю слова подяки усім волонтерам за вашу людяність, безкорисливу працю. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею. Бажаю, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії, миру та такої довгоочікуваної перемоги!

🖐 Низький уклін усім небайдужим людям, які творять добро і завжди готові відгукнутися на потреби тих, хто чекає на допомогу.

З повагою, селищний голова Галина КИДУН

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано