КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Відкриття ІІ етапу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 15.02.2024 16:35
Кількість переглядів: 125

14 лютого у Клеванській територіальній громаді відбулося урочисте відкриття другого, територіального етапу проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». 

 

 З вітальним словом та найкращими побажаннями учасникам змагань, на відкриття ІІ етапу завітала голова Клеванської територіальної громади Галина КИДУН. Також були присутні почесні гості та організатори: спеціаліст Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Клеванської селищної ради Тетяна МІЦЕВИЧ, директор Оржівського ліцею Клеванської селищної ради Олена КОЛОДА, директор Центру національно-патріотичного виховання, спорту та творчості Олександр СУЛЬЖИК 

До участі в проєкті «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» в Клеванській громаді зареєструвалося 22 шкільні команди, 224 учні у п’яти видах спорту: футзал, баскетбол, волейбол, черлідинг та спортивне орієнтування. За право представляти громаду в наступних етапах будуть змагатися команди Клеванського ліцею №1, Клеванського ліцею №2, Опорного закладу «Жобринський ліцей», Оржівський ліцей та Клеванська санаторна школа. 

Першими, за перепустку в наступні тури, в Оржівському ліцеї змагалися команди з Футзалу Клеванського ліцею №1, Клеванського ліцею №2 та Оржівського ліцею. 

 Результати матчів: Оржівський ліцей – Клеванський ліцей №2 рахунок 3:2 Оржівський ліцей – Клеванський ліцей №1 рахунок 4:3 Клеванський ліцей №1 – Клеванський ліцей №2 рахунок 2:2 За результатами матчів місця розподілилися наступним чином: Оржівський ліцей (Леопарди) – І місце Клеванський ліцей №1 (Саламандри) – ІІ місце Клеванський ліцей №2 (Скорпіони) – ІІІ місце

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано