КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Налагодження співпраці зі сторонами соціального діалогу

Дата: 15.02.2024 17:05
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

✅ Налагодження співпраці зі сторонами соціального діалогу

📌 14 лютого у відділенні Національної служби посередництва і примирення у Рівненській області проведено робочу зустріч із головним спеціалістом юридичного та кадрового забезпечення Клеванської селищної ради, завідуючою ІКЦ НСПП при Клеванській селищній раді Майєю Сосницькою, а також із заступником начальника релокованої Біловодської селищної військової адміністрації Старобільського району Луганської області з житлово-комунальних та соціальних питань Сергієм Татаркою, що також співпрацює з даною територіальною громадою.

✔️ Під час зустрічі обговорено ряд важливих питань, зокрема, щодо стану соціально-трудових відносин у колективах підприємств, установ, організацій Клеванської територіальної громади. Учасниками зустрічі окреслено пріоритетні завдання та визначено напрями співробітництва на найближчу перспективу.

☝️ Керівник відділення Тетяна Фокіна поінформувала про основні завдання НСПП, ознайомила з практичним досвідом Відділення щодо запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та сприяння їх вирішенню на підприємствах, в установах та організаціях області.

☝️ Фахівець відділення Оксана Турчинська надала методичну допомогу щодо організації роботи інформаційно-консультаційного центру.

🤝 Насамкінець за результатами робочої зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці, спрямованої на розвиток соціального діалогу та врегулювання розбіжностей між сторонами соціально-трудових відносин у рамках правового поля.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано