КЛЕВАНСЬКА ГРОМАДА

Рівненська область

Весняні канікули - чудова нагода для відпочинку, розваг та нових вражень!

Дата: 22.03.2024 16:59
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

 Весняні канікули - чудова нагода для відпочинку, розваг та нових вражень! 

Вже з понеділка у деяких школярів розпочнуться весняні канікули. Це час, коли можна насолодитися відпочинком та провести час разом з родиною та друзями.

Служба у справах дітей Клеванської селищної ради нагадує, декілька важливих правил безпеки для школярів під час цього періоду: Якщо ваші діти планують виїзди чи поїздки під час канікул, попросіть їх скласти план маршруту та повідомити про те які місця вони будуть відвідувати. Важливо знати, де знаходяться ваші діти.

Нагадаємо, декілька важливих правил безпеки для школярів під час цього періоду: 

 Якщо ваші діти планують виїзди чи поїздки під час канікул, попросіть їх скласти план маршруту та повідомити про те які місця вони будуть відвідувати. Важливо знати, де знаходяться ваші діти в будь-який час.

Нагадайте дітям про важливість дотримання правил дорожнього руху, переходу дороги тільки на пішохідних переходах та уважності до транспорту.

Заохочуйте дітей уникати небезпечних місць, таких як безлюдні місця або покинуті споруди. Попереджайте їх про заборону відвідування лісів та небезпеки відпочинку біля водойм.

Порадьте дітям уникати розголошення особистої інформації в інтернеті, попереджайте їх про ризики онлайн-спілкування та небезпеку зустрічей з незнайомцями.

Якщо малечу доводиться залишити вдома саму – проведіть інструктаж з техніки безпеки та залиште номери, за якими можна звертатися по допомогу.

Поясніть, чому не можна наближатися до підозрілих предметів на вулиці та як діяти у разі сигналу повітряної тривоги.

Переконайтеся, що ваші діти знають, до кого звертатися у разі небезпеки чи потреби у допомозі, та забезпечте доступність засобів зв'язку (наприклад, мобільний телефон).

Нагадайте вашим дітям, що безпека завжди на першому місці!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано