ОГОЛОШЕННЯ!!!

Дата: 31.05.2024 10:31
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ!!!

Клеванська селищна рада оголошує про початок приймання Заявок від власників будинків, квартир Клеванської територіальної громади (селищ Клевань, Оржів, сіл Жобрин, Мочулки, Руда-Красна, Углище) на участь у конкурсі на отримання поворотної строкової фінансової допомоги (БЕЗВІДСОТКОВИЙ КРЕДИТ НА 12 МІСЯЦІВ) до 50 тис.грн. щодо впровадження заходів з енергозбереження, термомодернізації осель (утеплення будинків, квартир (горище, фасади, підлога)), реконструкції систем опалення, альтернативної енергетики (сонячні панелі, теплові насоси, вітрогенератори тощо) за рахунок коштів в рамках реалізації Програми впровадження заходів з енергозбереження і термомодернізації у приватних житлових будинках садибного типу та квартирах багатоквартирних будинків у Клеванській селищній раді на 2024-2026 роки, затвердженої рішенням сесії Клеванської селищної ради від 21.12.2023 р. № 1183.

До заявки додаються наступні документи:

  1. Фотокопія паспорту та ідентифікаційного коду особи;
  2. Довідка про банківські реквізити особи;
  3. Довідка з місця роботи  особи із зазначенням доходу, одержаного за попередні 6 місяців;
  4. Документ про посвідчення права власності особи на житловий будинок, квартиру;
  5. Заява довільної форми про відсутність заборгованості по сплаті податків, зборів та обов’язкових платежів;
  6. Копії рахунків, видаткових накладних, товарних чеків тощо, що підтверджують закупівлю відповідних матеріалів для впровадження заходів з енергозбереження.
  7. Гарантійний лист довільної форми від іншого працюючого члена родини, який бере на себе зобов’язання у випадку хвороби, смерті, неплатоспроможності особи позичальника тощо, повернути взяті особою позичальником кошти, а також документ, що посвідчує його платоспроможність (довідка з місця роботи  особи із зазначенням доходу, одержаного за попередні 6 місяців);
  8. Фото об’єкта, де впроваджуватимуться заходи з енергозбереження, реконструкції «до» та  «після» впроваджених заходів.

Заявки приймаються секретарем комісії з конкурсного відбору, кожного робочого дня з 8:00 год. до 17:00 год. у строк до 01.07.2024 р. в кабінеті № 27 приміщення селищної ради (вул. І. Франка, 20, селище Клевань).

БЛАНК заявки на участь в револьверному фонді

https://rada.info/upload/users_files/04387094/ad07476f076c066414c9979a2f284967.docx

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано