З Днем Української Державності

Дата: 15.07.2024 13:45
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Шановні мешканці Клеванської громади! 

15 липня в Україні відзначається  День Української Державності, День хрещення Русі-України та День пам'яті рівноапостольного князя Володимира! 
Це свято символізує нашу багатовікову історію, героїзм і незламність нашого народу. Ми відзначаємо цей день, пам'ятаючи про тих, хто боровся і продовжує боротися за нашу свободу та незалежність. 

Сьогодні наша країна знову переживає складні часи, і кожен з нас відчуває на собі важкість війни. Наша єдність і патріотизм, мужність наших воїнів і підтримка всього народу допомагають нам вистояти перед ворогом. Ми висловлюємо глибоку вдячність нашим захисникам, які кожного дня ризикують своїм життям заради нашого миру та безпеки.

🙏Ми віримо у нашу перемогу і впевнені, що спільними зусиллями ми збудуємо сильну, процвітаючу державу. Нехай цей день надихає нас на нові звершення, зміцнює віру у світле майбутнє та об'єднує у прагненні до спільного блага. 

Бажаю всім міцного здоров'я, миру, злагоди та добробуту. Разом ми здолаємо всі труднощі і зможемо побудувати краще майбутнє для наших дітей та онуків. 

З повагою, селищний голова Галина КИДУН!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано