Громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Клеванської територіальної громади на період до 2027 року та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Дата: 19.08.2024 09:00
Кількість переглядів: 223

Фото без опису

Шановні жителі Клеванської громади!

Відповідно до Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку від 19.08.2024, 19 вересня 2024 року будуть проводитися громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Клеванської територіальної громади на період до 2027 року та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Нам важливо почути думки кожного жителя, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії, тому чекаємо 19 вересня 2024 року о 15:00 (реєстрація учасників починається о 14.30) за адресою: вул. Тиха, 16, селище Клевань, Рівненський район, Рівненська область, приміщення КЗ "Центр культури та дозвілля".

Брати участь у обговоренні можуть усі охочі, яким виповнилося 18 років, які проживають та зареєстровані на території Клеванської громади.  Для реєстрації при собі обов’язково мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу та містить відомості про місце її проживання (реєстрації).

Ознайомитися з текстовим варіантом документів можна за посиланням: https://klevanska-gromada.gov.ua/news/1724046021/

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу проходила за участю депутатів, представників підприємств, установ, незалежно від форм власності, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та посадових осіб органу місцевого самоврядування та професора Рівненського державного гуманітарного університету, доктора економічних наук Тараса Мироновича Микитина.

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Клеванська територіальна громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано